Какво е inv.bg

100% онлайн базирана система за електронно фактуриране

Бързо и лесно

С inv.bg се работи бързо и лесно. Системата е интуитивна и буквално за секунди издавате необходимия ви вид фактура. Вече не се налага да затъвате в бумащина, да се ровите в папки и купища прашни документи.

Винаги и навсякъде

Предимството на електронното фактуриране е, че по всяко време и от всякъде имате достъп до информацията за вашите клиенти и фактури. Трябва ви само интернет и не трябва да инсталирате нищо - всичко се случва във вашия браузер.

Екологично

Вече не е нужно да правите безмислени разпечатки. Така спестявате голямо количество хартия и допринасяте за опазването на природата.

Спестявате

Изпращайки електронните си фактури по e-mail, вие спестявате не само време, но и пари. Пестите директно от разпечатване, куриерски услуги или пощенски разходи.

Какво може inv.bg

Издаване на фактура

Издаването на фактура e лесно и бързо. Системата е интуитивна и е направена така, че максимално да улесни и опрости процеса на фактуриране. Не е необходимо да въвеждате нищо предварително. Започнете да попълвате фактурата, след което системата автоматично ще запомни всички данни, които сте попълни, за да може да ги използвате отново. Буквално за секунди вашата нова фактура е готова. Може да я подпишете електронно, да я разпечатате, да я изпратите по електронната поща на клиента, да я дублирате, да я издавате периодично и ако желаете, да я редактирате.

разгледайте как

Електронно подписване

За секунди подписвате фактурата си и я изпращате, като получавате известие веднага щом клиентът ви я получи. Електронно подписаните фактури са напълно законосъобразни и равностойни на ръчно подписаните. Елкетронното подписване ви гарантира ненарушимостта и целостта на данните във вашата фактура. Веднъж подписана електронната фактура не може да бъде променяна или фалшифицирана. Ако ви се налага да подписвате голям брой фактури на ден, то електронното подписване ви улеснява. Може да подпишете и изпратите наведнъж огромен брой фактури. Това ви спестява време и безсмислени усилия.

разгледайте как

Ваше лого на фактурите

Може да издавате електронни фактури с вашето лого на тях. Клиентите ви ще бъдат впечатлени от стилно изглеждащата ви фактруа с фирменото ви лого на нея.

разгледайте как

Избор на дизайн на фактурите

Фактурите ви може да изглеждат различно. Имате възможност да избирате между няколко различни професионални дизайна, проектирани от нашите експерти. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкус. Можем да изработим и специализирано решение, напълно съобразено с корпоративната идентичност на вашата фирма.

разгледайте как

Импорт на данни

Чрез автоматизиран обмен на данни с някои от най-популярните счетоводни програми на пазара inv.bg пести време на вас и на вашия счетоводител. Може да вкарате или изкарате цялата си информация бързо и лесно, без да се налага да въвеждате на ръка.

разгледайте как

Eкспорт на данни

За секунди експортирате данни към най-популярните счетоводни програми. Това ви спестява много време и улеснява работния процес на вас и вашия счетоводител.

разгледайте как

Достъп за служителиte ви

Ако искате, може да дадете достъп до системата на служителите си или на вашия счетоводител. Това ускорява и улеснява счетоводния процес.

разгледайте как

Корпоративни решения

Ако имате специализиран софтуер, разработен за нуждите на вашата фирма, нашата система може да се интегрира с него. Използвайки XML API, може лесно да внедрите електронните фактури във вашата система. Корпоративното решение е специално проектирано за автоматизирано създаване, подписване и изпращане на огромен брой фактури.

разгледайте как

Справки

Вече няма нужда ръчно да обобщавате данните си. Модулът „Справки” ви позволява да правите справка по типове документи, за конкретен период от време или за определен клиент. Може да обобщите данните си по ден, месец или година. Системата генерира графики, които ви позволяват лесно да следите тенденциите в издаваните от вас документи.

разгледайте как

Персонален WEB адрес

Ако имате собствен уеб сайт, може да използвате вашия адрес за достъп до фактурите ви.

разгледайте как

Фактури на английски език

Лесно и бързо издавате фактури на английски език. Необходимо е само да попълните личните си данни и имената на артикулите на английски език и всяка една от фактурите ви ще може да бъде издадена на английски език.

разгледайте как

Периодично издаване на фактури

Ако често ви се налага да издавате еднотипни фактури през определен интервал от време, то периодичните фактури са решението за вас. Само с няколко лесни стъпки може да добавите всяка една фактура за периодично издаване. Като, ако желаете, може да получавате известие по електронната ви поща всеки път, когато фактурата бъде издадена.

разгледайте как

256 bit криптиране

Когато става дума за фирмени данни и финасова информация сигурността е задължителна. Затова ние използваме същото ниво на сигурност, както при онлайн банкиране. Всички ваши данни са двойно подсигурени. Това означава, че за по голяма надежност, те се съхраняват на две различни и независими едно от друго места.